Всі ціни вказано в національній валюті — гривні
Вихід вказано в грамах
Сніданки
Яєчня з трьох яєць |
150 |
27,00 |
Пухкий омлет |
170 |
30,00 |
Додатки: |
||
Помідор, цибуля, перець солодкий |
60 |
25,00 |
Підчеревина |
50 |
45,00 |
Гриби, сир |
70 |
30,00 |
Шинка, помідори |
70 |
30,00 |
Омлет з сьомгою та сиром |
200 |
115,00 |
Оладки з джемом (полуниця, чорниця, вишня, абрикос, малина) |
150/30 |
45,00 |
Каша вівсяна з фруктами (банан, ківі, яблуко) |
300 |
45,00 |
Сирники з родзинками |
200/50 |
60,00 |
Сирники запечені в горщику з ванільним соусом |
250 |
80,00 |
Сир зі сметаною |
200/30 |
60,00 |
Салати
«Афаліна» (салати свіжі сезонні, мідії, креветка коктельна, креветка королівська, кальмар, грейпфрут, апельсин) |
320 |
290,00 |
«Мікс салат з качиною грудкою на перечном чатні» (салати свіжі сезонні, грудка качина, чатні з перцю) |
200 |
170,00 |
«Органічний» (салати свіжі сезонні, кабачок, яблуко, морква свіжа, селера стебло, буряк, оливково-бальзамічна заправка) |
220 |
105,00 |
«Фаворит» (курка-гриль, перепел. яйце, помідор, цибуля, часник, соєвий соус, французька гірчиця) |
200 |
140,00 |
«Каприз» (сьомга с/с, сир Фета, маслини, помідор, кунжут, оливкова олія, соєвий соус) |
180 |
150,00 |
«Цезар» фірмовий з курячою грудкою (айсберг, крутони, помідор, яйце перепелине, грудинка смажена, пармезан, соус Цезар з анчоусом) |
220 |
155,00 |
«Цезар з креветкою» (айсберг, крутони, помідор, яйце перепелине, креветки, пармезан, соус Цезар з анчоусом) |
220 |
180,00 |
«Козацький» (язик тел., бекон, огірок св., куряче філе, цибуля маринована, олія, соєвий соус) |
150 |
85,00 |
«Грецький» (помідор, огірок, перець болгарський, маслини) |
200 |
85,00 |
«З сьомгою під сиром» (сьомга с/с, помідор, огірок, яйце, сир, майонез) |
200 |
145,00 |
«Мікс салата з гостро-солодкою телятиною та сиром Дор Блу» (салати свіжі сезонні, сир Дор Блу, філе теляче фломбіроване коньяком, перець чілі, в`ялені томати) |
190 |
150,00 |
«З білими грибами та куркою гриль» (курка, гриби, огірок св., цибуля, картопля пай, перець болгарський, соєвий соус, гірчиця, майонез) |
200 |
105,00 |
«Салат з телятини і рукколи» (руккола, філе теляче, помідор, яйце перепелине, цибуля синя, шампіньони, пармезан) |
200 |
220,00 |
«Теплий салат з телятини» (філе теляче,селера, перець болгарський, цибуля, чорнослив, руккола, заправка від Шефа) |
200 |
160,00 |
«Італійський» (руккола, пармезан, авокадо, в`ялені томати) |
150 |
115,00 |
«Салат з капусти та огірком» | 150 | 65,00 |
«Вінегрет» | 150 | 65,00 |
«Салат зі свіжих овочів» | 150 | 65,00 |
«Салат з буряка та чорносливу» | 150 | 50,00 |
Перші страви
Крем–суп капучіно з білих грибів |
200/20 |
85,00 |
Уха «Царська» (сьомга, судак) |
300/30 |
115,00 |
Солянка м’ясна «Козацька» |
300/30 |
85,00 |
Борщ червоний з пампушками |
300/30 |
75,00 |
Борщ червоний запечений у хлібній скоринці |
300/30 |
105,00 |
Бульйон курячий |
300 |
65,00 |
Борщ зелений |
300/30 |
65,00 |
Суп з фрикадельками |
300/30 |
65,00 |
Вершковий крем-суп зі шпинату |
200 |
75,00 |
Уха вершкова з креветкою |
200 |
150,00 |
Гарячі страви з м’яса
Філе — Шато з овочами під соусом «Прованс» (су-від) «Шато» — найтовстіша частина вирізки, ближня до хвоста |
170/100/40 |
245,00 |
Філе — Міньон з кус-кусом та вершково-гірчичним соусом (су-від) «Міньон» — стейк з центральної частини яловичої вирізки, ніжне і не жирне м`ясо |
150/100/40 |
230,00 |
Телятина з сиром пармезан |
250 |
230,00 |
Телятина у вершковому соусі |
180 |
210,00 |
Телятина Брі з соусом Дор-блу та рукколою |
150/30/50 |
255,00 |
Піджарка зі свинини |
200 |
115,00 |
Печінка куряча з яблуками |
200 |
70,00 |
Печінка теляча смажена з яблуками |
200 |
80,00 |
Пательня по-мисливські |
300 |
210,00 |
Філе пекінської качки з п`яною грушею під соусом «Кізил» (су-від) |
120/100/40 |
210,00 |
Куряче філе з грибами |
200 |
95,00 |
Котлети курячі |
150 |
85,00 |
Жульєн з куркою |
150 |
110,00 |
Щока теляча в медовому бульйоні (су-від) |
160/30 |
105,00 |
Ніжна телятина з кунжутом |
200 |
195,00 |
Відбивна по — київські |
150/30 |
120,00 |
Ребра конфі під зернистим соусом |
250 |
125,00 |
Медальйони з телятини на шпинаті |
120/100/30 |
220,00 |
Медальйони з телятини в беконі |
200 |
265,00 |
Гарячі страви з риби
Морський окунь з золотистою скоринкою, картоплею пай та соусом «тар-тар» |
250/60/30 |
180,00 |
Філе морського окуня на картопляних оладках під вершково-ікорним соусом (су-від) |
120/120/50 |
235,00 |
Смажені карасі з цибулею |
200 |
85,00 |
Судак смажений по-селянські |
200 |
215,00 |
Рибні котлети з грибами |
200 |
125,00 |
Мідії чорноморські у винному соусі |
160/40/20 |
180,00 |
Гарячі закуски
Лапша домашня з беконом у вершках |
260 |
145,00 |
Ковбаска домашня з гірчицею |
150/75/30 |
125,00 |
Лаваш з сиром сулугуні |
200 |
70,00 |
Деруни запечені з білими грибами в горщику |
250 |
95,00 |
Деруни з шкварками |
200/50 |
60,00 |
Банош: |
||
|
300/40 |
105,00 |
|
300/40 |
105,00 |
|
300/100 |
155,00 |
Пельмені по-домашньому |
200/30 |
65,00 |
Пельмені під сиром з грибами |
250 |
95,00 |
Варенички з м’ясом |
200/50 |
90,00 |
Варенички з капустою |
200/50 |
60,00 |
Варенички з картоплею |
200/40 |
60,00 |
Млинці з м’ясом |
200/50 |
110,00 |
Млинці з грибами |
200/50 |
60,00 |
Гарніри
Картопля смажена з салом |
200 |
47,00 |
Картопля по-селянські з соусом тар-тар |
200/50
|
45,00 |
Картопля запечена з підчеревиною на мангалі |
200 |
58,00 |
Картопляне пюре |
200 |
42,00 |
Картопля фрі |
150/30 |
55,00 |
Шпинат смажений з пармезаном (шпинат, вершки, цибуля, сир пармезан, часник) |
150/30 |
80,00 |
Капуста цвітна в сирному соусі |
200 |
65,00 |
Капуста броколі в гірчичному соусі |
200 |
65,00 |
Рис тушкований з овочами |
200 |
45,00 |
Гречка відварна зі шкварками |
200 |
45,00 |
Холодні закуски
Українське м’ясне асорті |
300/30/30 |
220,00 |
Язик телячий з хріном |
100/30 |
105,00 |
Оселедець з цибулею та запеченою картоплею |
250 |
75,00 |
Капрезе (помідори,сир моцарелла, соус песто) |
200 |
85,00 |
Овочева грядка
(огірок, помідор, перець солодкий) |
300 |
75,00 |
Українські різносоли |
600 |
80,00 |
Плато елітних сирів Європи (Брі, Дор- Блу, Пармезан, Піккоріно, Каліфорнія, курага, гріссіні, соус абрикосово-гірчичний) |
150/25/25
|
170,00 |
Рибне плато(сьомга гравлакс с/с, кета с/с, масляна х/к) |
150 |
250,00 |
Грибний кошик |
200 |
65,00 |
Буженина під горілочку |
100/30/25 |
85,00 |
Сало свіже з прорізом |
100/30/17 |
75,00 |
Млинці з сьомгою та сиром каліфорнія |
200 |
135,00 |
Сьомга с/с з тостами |
100/30 |
210,00 |
Гриль-меню
БУМ — м`ясо
(свинина ошийок, свинина ребро, телятина, курка) |
1000 |
785,00 |
БУМ — риба
(сьомга, судак, окунь, скумбрія) |
1000 |
875,00 |
БУМ — овочевий |
1000 |
300 |
T-bone steak (ті-боун стейк з мраморного м’яса) |
100/10/5 |
160,00 |
Шашлик овочевий (баклажан, перець солодкий, помідор, шампіньйони, кабачки, цибуля) |
200 |
75,00 |
Шашлик з ошийка (з аджикою) |
150/40/30 |
120,00 |
Шашлик з свинного філе (з червоним соусом) |
150/30/30 |
130,00 |
Шашлик з телятини (з червоним соусом) |
150/40/30 |
210,00 |
Шашлик з курки (з соусом тар-тар) |
150/40/30 |
95,00 |
Крильця курячі (з соусом BBQ) |
200/50 |
80,00 |
Стейк з сьомги (з соусом тар-тар) |
200/40 |
280,00 |
Реберця свинні (з соусом BBQ) |
200/40/30 |
120,00 |
Стейк з свинного філе (з червоним соусом) |
150/40/30 |
140,00 |
Стейк з телятини (соус журавлиний) |
150/40/30 |
170,00 |
Люля-кебаб з телятини |
200/110/50 |
210,00 |
Скумбрія з овочами |
100 |
40,00 |
До пива
Асорті в’ялених сортів м’яса |
100/50 |
210,00 |
Бастурма по-домашньому |
50 |
105,00 |
Чорний бургер з телятиною |
300 |
185,00 |
Десерти
Чізкейк |
180/30/30 |
105,00 |
Шоколадний фандан |
60/30/30 | 60,00 |
Штрудель яблучний | 180/25/25 | 70,00 |
Крем — брюле |
100 | 45,00 |
Шоколадна ковбаска (в шоколадному соусі) |
150/30 | 45,00 |
Морозиво з шоколадним соусом | 150/30 | 48,00 |
Сирна запіканка з полуницею |
200/50 |
70,00 |
Чорнослив з горіхом |
150 |
75,00 |
Яблука запечені з сиром та родзинками у вершковому соусі |
200/30 |
45,00 |
Солодкі страви з борошна
Варенички (з вишнею, сиром) | 200/50 | 65,00 |
Млинці: | ||
— з сиром та родзинками | 200/50 | 65,00 |
— з вишнею | 200/50 | 65,00 |
— з бананом |
200/50 |
75,00 |
— з яблуком |
200/50 | 65,00 |
— з маком в шоколадному соусі |
200/50 | 65,00 |
Налисники з сиром та курагою запечені в горщику | 250 | 85,00 |
Напої за власним рецептом
Ягідний компот |
300 мл. |
16,00 |
Узвар |
300 мл. |
14,00 |
Морс журавлиний |
300 мл. |
16,00 |
Какао |
250 мл. |
40,00 |