Всі ціни вказано в національній валюті — гривні

Вихід вказано в грамах

Сніданки

Яєчня з трьох яєць

120

25,00

Пухкий омлет

170

27,00

Додатки:

Помідор, цибуля, перець солодкий

60

21,00

Підчеревина

100

30,00

Гриби, сир

70

22,00

Шинка, помідори

70

22,00

Омлет з сьомгою та сиром

200

80,00

Оладки з джемом

(полуниця, чорниця, вишня, абрикос, малина)

150/30

35,00

Каша вівсяна з фруктами

(банан, ківі, яблуко)

300

35,00

Сирники з родзинками

200/50

52,00

Сирники запечені в горщику з ванільним соусом

250

60,00

Салати

«Мікс салат з качиною грудкою на перечном чатні»

(салати свіжі сезонні, грудка качина, чатні з перцю)

200

145,00

«Салат з маринованого кальмара»

кальмар, огірок, маслини, цибуля кримська маринована, соєвий соус, оливкова олія, кунжут)

200

120,00

«Фаворит»

(курка-гриль, перепел. яйце, помідор, цибуля, часник, соєвий соус, французька гірчиця)

200

80,00

«Каприз»

(сьомга с/с, сир Фета, маслини, помідор,  кунжут, оливкова олія, соєвий соус)

180

120,00

«Цезар» фірмовий з курячою грудкою

(айсберг, крутони, помідор, яйце перепелине, грудинка смажена, пармезан, соус Цезар з анчоусом)

220

95,00

«Цезар з креветкою»

(айсберг, крутони, помідор, яйце перепелине, креветки, пармезан, соус Цезар з анчоусом)

220

110,00

«Козацький»

(язик тел., бекон, огірок св., куряче філе, цибуля маринована, олія, соєвий соус)

150

65,00

«Грецький»

(помідор, огірок, перець болгарський, маслини)

200

75,00

«З сьомгою під сиром»

(сьомга с/с, помідор, огірок, яйце, сир, майонез)

200

105,00

«Мікс  салата з гостро-солодкою телятиною та сиром Дор Блу»

(салати свіжі сезонні, сир Дор Блу, філе теляче фломбіроване коньяком, перець чілі, в`ялені  томати)

190

125,00

Салат «З маринованою телятиною в зернистому соусі»

(салати свіжі сезонні, цибуля кримська, корнішони, перець болгарський, філе теляче)

230

120,00

«Олів’є»

(філе куряче, свіжий та солоний огірок, горошок консервований, свіжий горошок, картопля, морква, цибуля)

150

60,00

«Теплий салат з телятини»

(філе теляче,селера, перець болгарський, цибуля, чорнослив, руккола, заправка від Шефа)

200

120,00

«Салат з капусти та огірком» 150 45,00
«Вінегрет» 150 45,00
«Салат зі свіжих овочів»  150  50,00
«Салат з буряка та чорносливу»  150  35,00

Перші страви

Крем–суп капучіно з білих грибів

200/20

85,00

Уха «Царська» (сьомга, судак)

300/30

90,00

Уха «Марсельська»

(мікс морепродуктів)

250

90,00

Солянка м’ясна «Козацька»

300/30

65,00

Борщ червоний з пампушками

300/30

55,00

Борщ червоний запечений

у хлібній скоринці

300/30

75,00

Бульйон курячий

300

45,00

Борщ зелений

300/30

48,00

Суп з фрикадельками

300/30

48,00

Гарячі страви з мяса

Телятина з сиром пармезан

250

160,00

Телятина у вершковому соусі

180

160,00

Піджарка зі свинини

200

85,00

Печінка куряча з яблуками

200

55,00

Печінка теляча смажена з яблуками

200

67,00

Пательня по-мисливські

300

145,00

Куряче філе з грибами

200

60,00

Ніжна телятина з кунжутом

200

145,00

Битки по — київські

150/30

75,00

Ребра конфі під зернистим соусом

250

85,00

Медальйони з телятини на шпинаті

120/100/30

150,00

Медальйони з телятини в беконі

200

180,00

Гарячі страви з риби

Морський окунь з золотистою скоринкою, картоплею пай та соусом «тар-тар»

250/60/30

140,00

Запечений мус з лосося з цитрусовим соусом

120/20

100,00

Смажені карасики з цибулею

200

65,00

Судак смажений по-селянські

200

145,00

Рибні котлети з грибами

200

90,00

Мідії чорноморські у винному соусі

160/40/20

130,00

Гарячі закуски

Лапша домашня з              телятиною 

300

120,00

Лапша домашня з беконом у вершках

260

80,00

Ковбаска домашня з гірчицею

150/75/30

85,00

Лаваш з сиром сулугуні

200

52,00

Деруни запечені з білими грибами в горщику

250

70,00

Деруни з шкварками

200/50

45,00

Банош:

  • З шкварками

300/40

60,00

  • З бринзою

300/40

60,00

  • З білими грибами

300/100

105,00

Пельмені по-домашньому

200/30

45,00

Пельмені під сиром з грибами

250

65,00

Варенички з м’ясом

200/50

55,00

Варенички з капустою

200/50

40,00

Варенички з картоплею

200/40

40,00

Млинці з м’ясом

200/50

75,00

Млинці з грибами

200/50

47,00

Гарніри

Картопля смажена з салом

200

35,00

Картопля по-селянські з соусом тар-тар

200/50

37,00

Картопля запечена з підчеревиною на мангалі

200

48,00

Картопляне пюре

200

29,00

Картопля фрі

150/30

35,00

Шпинат смажений з пармезаном (шпинат, вершки, цибуля, сир пармезан, часник)

150/30

65,00

Капуста цвітна в сирному соусі

200

49,00

Капуста броколі в гірчичному соусі

200

49,00

Рис тушкований з овочами

200

42,00

Гречка відварна зі шкварками

200

40,00

Рататуй

200

58,00

Холодні закуски

Українське м’ясне асорті

300/30/30

170,00

Язик телячий з хріном

100/30

75,00

Оселедець з цибулею та запеченою картоплею

250

55,00

Овочева грядка (огірок, помідор, перець солодкий)

300

71,00

Українські різносоли

600

65,00

Плато елітних сирів Європи (Брі, Дор- Блу, Пармезан, Піккоріно, Каліфорнія,

Виноград, курага, гріссіні, соус абрикосово-гірчичний)

150/25/25

 

140,00

Рибне плато(сьомга гравлакс с/с, кета с/с, масляна х/к)

150

160,00

Грибний кошик

200

65,00

Буженина під горілочку

100/30/25

60,00

Сало свіже з проріззю

100/30/17

45,00

Сьомга с/с з тостами

100/30

135,00

Гриль-меню

Мангальний БУМ

(свинина ошийок, свинина ребро, телятина, курка)

1000

530,00

T-bone steak
(ті-боун стейк з мраморного м’яса)

100/10/5

100,00

Шашлик овочевий

(баклажан, перець солодкий, помідор, шампіньйони, кабачки, цибуля)

200

65,00

Шашлик з ошийка

(з аджикою)

150/40/30

85,00

Шашлик з свинного філе

(з червоним соусом)

150/30/30

89,00

Шашлик з телятини

(з червоним соусом)

150/40/30

150,00

Шашлик з курки

(з соусом тар-тар)

150/40/30

75,00

Крильця курячі (з соусом BBQ)

200/50

70,00

Стейк з сьомги (з соусом тар-тар)

200/40

200,00

Реберця свинні (з соусом BBQ)

200/40/30

85,00

Стейк з свинного філе

(з червоним соусом)

150/40/30

105,00

Стейк з телятини (соус журавлиний)

150/40/30

170,00

Люля-кебаб з телятини

200/110/50

120

Скумбрія з овочами

100

26,00

До пива

Асорті в’ялених сортів м’яса

100/50

160,00

Бастурма по-домашньому

50

70,00

NEW!!! Чорний бургер з телятиною

300

120,00

Десерти

Чізкейк

180/30/30

60,00

Шоколадний фандан

60/30/30 48,00
Штрудель яблучний 180/25/25 56,00
Крем — брюле
100 30,00

Шоколадна ковбаска

(в шоколадному соусі)

150/30 45,00
Морозиво з шоколадним соусом 150/30 38,00

Сирна запіканка з полуницею

200/50

52,00

Чорнослив з горіхом

150

75,00

Яблука запечені з сиром та родзинками у вершковому соусі

200/30

38,00

Солодкі страви з борошна

Варенички (з вишнею, сиром) 200/50 37,00
 Млинці:
 — з сиром та родзинками  200/50  45,00
 — з вишнею  200/50  45,00

 — з бананом

 200/50

55,00

з яблуком

200/50 40,00

з маком в шоколадному соусі

200/50 45,00
Налисники з сиром та курагою запечені в горщику 250 65,00

Напої за власним рецептом

Кисіль з вишень

200 мл.

14,00

Ягідний компот

300 мл.

15,00

Узвар

300 мл.

13,00

Морс журавлиний

300 мл.

15,00

Какао

250 мл.

25,00