Всі ціни вказано в національній валюті — гривні

Вихід вказано в грамах

Сніданки

Яєчня з трьох яєць

120

27,00

Пухкий омлет

170

30,00

Додатки:

Помідор, цибуля, перець солодкий

60

25,00

Підчеревина

100

35,00

Гриби, сир

70

24,00

Шинка, помідори

70

25,00

Омлет з сьомгою та сиром

200

95,00

Оладки з джемом

(полуниця, чорниця, вишня, абрикос, малина)

150/30

37,00

Каша вівсяна з фруктами

(банан, ківі, яблуко)

300

35,00

Сирники з родзинками

200/50

55,00

Сирники запечені в горщику з ванільним соусом

250

65,00

Салати

«Мікс салат з качиною грудкою на перечном чатні»

(салати свіжі сезонні, грудка качина, чатні з перцю)

200

155,00

«Мікс салата з перепелиною глазунью та свинними медальйонами »

(салати свіжі сезонні, філе свинне су-від, огірок, морква су-від, заправка бальзамічно-базилікова)

190

125,00

«Фаворит»

(курка-гриль, перепел. яйце, помідор, цибуля, часник, соєвий соус, французька гірчиця)

200

85,00

«Каприз»

(сьомга с/с, сир Фета, маслини, помідор,  кунжут, оливкова олія, соєвий соус)

180

125,00

«Цезар» фірмовий з курячою грудкою

(айсберг, крутони, помідор, яйце перепелине, грудинка смажена, пармезан, соус Цезар з анчоусом)

220

105,00

«Цезар з креветкою»

(айсберг, крутони, помідор, яйце перепелине, креветки, пармезан, соус Цезар з анчоусом)

220

125,00

«Козацький»

(язик тел., бекон, огірок св., куряче філе, цибуля маринована, олія, соєвий соус)

150

70,00

«Грецький»

(помідор, огірок, перець болгарський, маслини)

200

75,00

«З сьомгою під сиром»

(сьомга с/с, помідор, огірок, яйце, сир, майонез)

200

110,00

«Мікс  салата з гостро-солодкою телятиною та сиром Дор Блу»

(салати свіжі сезонні, сир Дор Блу, філе теляче фломбіроване коньяком, перець чілі, в`ялені  томати)

190

140,00

 «З білими грибами та куркою гриль»

(курка, гриби, огірок св., цибуля, картопля пай, перець болгарський, соєвий соус, гірчиця, майонез)

200

85,00

«Олів’є»

(філе куряче, свіжий та солоний огірок, горошок консервований, свіжий горошок, картопля, морква, цибуля)

150

65,00

«Теплий салат з телятини»

(філе теляче,селера, перець болгарський, цибуля, чорнослив, руккола, заправка від Шефа)

200

140,00

«Італійський»

(руккола, пармезан, авокадо, в`ялені томати)

150

105,00

«Салат з капусти та огірком» 150 50,00
«Вінегрет» 150 55,00
«Салат зі свіжих овочів»  150  55,00
«Салат з буряка та чорносливу»  150  45,00
«

Перші страви

Крем–суп капучіно з білих грибів

200/20

85,00

Уха «Царська» (сьомга, судак)

300/30

105,00

Солянка м’ясна «Козацька»

300/30

75,00

Борщ червоний з пампушками

300/30

65,00

Борщ червоний запечений

у хлібній скоринці

300/30

85,00

Бульйон курячий

300

55,00

Борщ зелений

300/30

57,00

Суп з фрикадельками

300/30

55,00

Гарячі страви з мяса

Філе — Шато з овочами під соусом «Прованс» (су-від)

170/100/40

195,00

Філе — Міньон з кус-кусом та сливочно-гірчичним соусом

150/100/40

190,00

Телятина з сиром пармезан

250

170,00

Телятина у вершковому соусі

180

170,00

Піджарка зі свинини

200

95,00

Печінка куряча з яблуками

200

60,00

Печінка теляча смажена з яблуками

200

68,00

Пательня по-мисливські

300

155,00

Філе пекінської качки з п`яною грушею під соусом «Кизил» (су-від)

120/100/40

180,00

Куряче філе з грибами

200

70,00

Котлети курячі

150

85,00

Жульєн з куркою

150

60,00

Щока теляча в медовому бульйоні (су-від)

160/30

105,00

Ніжна телятина з кунжутом

200

160,00

Битки по — київські

150/30

85,00

Ребра конфі під зернистим соусом

250

95,00

Медальйони зі свинини з соусом ВВQ (су-від)

180/40

170,00

Медальйони з телятини на шпинаті

120/100/30

160,00

Медальйони з телятини в беконі

200

200,00

Гарячі страви з риби

Морський окунь з золотистою скоринкою, картоплею пай та соусом «тар-тар»

250/60/30

160,00

Філе морського окуня на картопляних оладках під вершково-ікорним соусом    (су-від)

120/120/50

200,00

Запечений мус з лосося з цитрусовим соусом

120/20

125,00

Смажені карасики з цибулею

200

75,00

Судак смажений по-селянські

200

165,00

Рибні котлети з грибами

200

90,00

Мідії чорноморські у винному соусі

160/40/20

180,00

Гарячі закуски

Лапша домашня з беконом у вершках

260

85,00

Ковбаска домашня з гірчицею

150/75/30

95,00

Лаваш з сиром сулугуні

200

57,00

Деруни запечені з білими грибами в горщику

250

80,00

Деруни з шкварками

200/50

50,00

Банош:

  • З шкварками

300/40

70,00

  • З бринзою

300/40

70,00

  • З білими грибами

300/100

135,00

Пельмені по-домашньому

200/30

55,00

Пельмені під сиром з грибами

250

75,00

Варенички з м’ясом

200/50

65,00

Варенички з капустою

200/50

48,00

Варенички з картоплею

200/40

48,00

Млинці з м’ясом

200/50

75,00

Млинці з грибами

200/50

47,00

Гарніри

Картопля смажена з салом

200

35,00

Картопля по-селянські з соусом тар-тар

200/50

37,00

Картопля запечена з підчеревиною на мангалі

200

48,00

Картопляне пюре

200

32,00

Картопля фрі

150/30

45,00

Шпинат смажений з пармезаном (шпинат, вершки, цибуля, сир пармезан, часник)

150/30

65,00

Капуста цвітна в сирному соусі

200

52,00

Капуста броколі в гірчичному соусі

200

52,00

Рис тушкований з овочами

200

45,00

Гречка відварна зі шкварками

200

45,00

Холодні закуски

Українське м’ясне асорті

300/30/30

190,00

Язик телячий з хріном

100/30

85,00

Оселедець з цибулею та запеченою картоплею

250

65,00

Капрезе

(помідори,сир мацарелла, соус песто)

200

85,00

Овочева грядка (огірок, помідор, перець солодкий)

300

71,00

Українські різносоли

600

65,00

Плато елітних сирів Європи (Брі, Дор- Блу, Пармезан, Піккоріно, Каліфорнія,

Виноград, курага, гріссіні, соус абрикосово-гірчичний)

150/25/25

 

150,00

Рибне плато(сьомга гравлакс с/с, кета с/с, масляна х/к)

150

200,00

Грибний кошик

200

65,00

Буженина під горілочку

100/30/25

75,00

Сало свіже з проріззю

100/30/17

45,00

Млинці з сьомгою та сиром каліфорнія

200

115,00

Гриль-меню

 БУМ — м`ясо

(свинина ошийок, свинина ребро, телятина, курка)

1000

560,00

БУМ — риба

(сьомга, судак, окунь, скумбрія)

1000

700,00

БУМ — овочевий

1000

230

T-bone steak
(ті-боун стейк з мраморного м’яса)

100/10/5

100,00

Шашлик овочевий

(баклажан, перець солодкий, помідор, шампіньйони, кабачки, цибуля)

200

65,00

Шашлик з ошийка

(з аджикою)

150/40/30

88,00

Шашлик з свинного філе

(з червоним соусом)

150/30/30

92,00

Шашлик з телятини

(з червоним соусом)

150/40/30

150,00

Шашлик з курки

(з соусом тар-тар)

150/40/30

80,00

Крильця курячі (з соусом BBQ)

200/50

75,00

Стейк з сьомги (з соусом тар-тар)

200/40

235,00

Реберця свинні (з соусом BBQ)

200/40/30

85,00

Стейк з свинного філе

(з червоним соусом)

150/40/30

105,00

Стейк з телятини (соус журавлиний)

150/40/30

170,00

Люля-кебаб з телятини

200/110/50

140

Скумбрія з овочами

100

28,00

До пива

Асорті в’ялених сортів м’яса

100/50

180,00

Бастурма по-домашньому

50

75,00

Чорний бургер з телятиною

300

130,00

Десерти

Чізкейк

180/30/30

70,00

Шоколадний фандан

60/30/30 55,00
Штрудель яблучний 180/25/25 58,00
Крем — брюле
100 35,00

Шоколадна ковбаска

(в шоколадному соусі)

150/30 45,00
Морозиво з шоколадним соусом 150/30 38,00

Сирна запіканка з полуницею

200/50

58,00

Чорнослив з горіхом

150

75,00

Яблука запечені з сиром та родзинками у вершковому соусі

200/30

40,00

Солодкі страви з борошна

Варенички (з вишнею, сиром) 200/50 45,00
 Млинці:
 — з сиром та родзинками  200/50  48,00
 — з вишнею  200/50  48,00

 — з бананом

 200/50

65,00

з яблуком

200/50 48,00

з маком в шоколадному соусі

200/50 48,00
Налисники з сиром та курагою запечені в горщику 250 75,00

Напої за власним рецептом

Кисіль з вишень

200 мл.

15,00

Ягідний компот

300 мл.

15,00

Узвар

300 мл.

13,00

Морс журавлиний

300 мл.

15,00

Какао

250 мл.

30,00