Всі ціни вказано в національній валюті — гривні

Вихід вказано в грамах

Сніданки

Яєчня з трьох яєць

150

27,00

Пухкий омлет

170

30,00

Додатки:

Помідор, цибуля, перець солодкий

60

25,00

Підчеревина

50

45,00

Гриби, сир

70

30,00

Шинка, помідори

70

30,00

Омлет з сьомгою та сиром

200

115,00

Оладки з джемом

(полуниця, чорниця, вишня, абрикос, малина)

150/30

45,00

Каша вівсяна з фруктами

(банан, ківі, яблуко)

300

45,00

Сирники з родзинками

200/50

60,00

Сирники запечені в горщику з ванільним соусом

250

80,00

Сир зі сметаною

200/30

60,00

Салати

«Афаліна»

(салати свіжі сезонні, мідії, креветка коктельна, креветка королівська, кальмар, грейпфрут, апельсин)

320

290,00

«Мікс салат з качиною грудкою на перечном чатні»

(салати свіжі сезонні, грудка качина, чатні з перцю)

200

170,00

«Органічний»

(салати свіжі сезонні, кабачок, яблуко, морква свіжа, селера стебло, буряк, оливково-бальзамічна заправка)

220

105,00

«Фаворит»

(курка-гриль, перепел. яйце, помідор, цибуля, часник, соєвий соус, французька гірчиця)

200

140,00

«Каприз»

(сьомга с/с, сир Фета, маслини, помідор,  кунжут, оливкова олія, соєвий соус)

180

150,00

«Цезар» фірмовий з курячою грудкою

(айсберг, крутони, помідор, яйце перепелине, грудинка смажена, пармезан, соус Цезар з анчоусом)

220

155,00

«Цезар з креветкою»

(айсберг, крутони, помідор, яйце перепелине, креветки, пармезан, соус Цезар з анчоусом)

220

180,00

«Козацький»

(язик тел., бекон, огірок св., куряче філе, цибуля маринована, олія, соєвий соус)

150

85,00

«Грецький»

(помідор, огірок, перець болгарський, маслини)

200

85,00

«З сьомгою під сиром»

(сьомга с/с, помідор, огірок, яйце, сир, майонез)

200

145,00

«Мікс  салата з гостро-солодкою телятиною та сиром Дор Блу»

(салати свіжі сезонні, сир Дор Блу, філе теляче фломбіроване коньяком, перець чілі, в`ялені  томати)

190

150,00

 «З білими грибами та куркою гриль»

(курка, гриби, огірок св., цибуля, картопля пай, перець болгарський, соєвий соус, гірчиця, майонез)

200

105,00

«Салат з телятини і рукколи»

(руккола, філе теляче, помідор, яйце перепелине, цибуля синя, шампіньони, пармезан)

200

220,00

«Теплий салат з телятини»

(філе теляче,селера, перець болгарський, цибуля, чорнослив, руккола, заправка від Шефа)

200

160,00

«Італійський»

(руккола, пармезан, авокадо, в`ялені томати)

150

115,00

«Салат з капусти та огірком» 150 65,00
«Вінегрет» 150 65,00
«Салат зі свіжих овочів»  150 65,00
«Салат з буряка та чорносливу»  150  50,00

Перші страви

Крем–суп капучіно з білих грибів

200/20

85,00

Уха «Царська» (сьомга, судак)

300/30

115,00

Солянка м’ясна «Козацька»

300/30

85,00

Борщ червоний з пампушками

300/30

75,00

Борщ червоний запечений

у хлібній скоринці

300/30

105,00

Бульйон курячий

300

65,00

Борщ зелений

300/30

65,00

Суп з фрикадельками

300/30

65,00

Вершковий крем-суп зі шпинату

200

75,00

Уха вершкова з креветкою

200

150,00

Гарячі страви з мяса

Філе — Шато з овочами під соусом «Прованс» (су-від)

«Шато» — найтовстіша частина вирізки, ближня до хвоста

170/100/40

245,00

Філе — Міньон з кус-кусом та вершково-гірчичним соусом (су-від)

«Міньон» — стейк з центральної частини яловичої вирізки, ніжне і не жирне м`ясо

150/100/40

230,00

Телятина з сиром пармезан

250

230,00

Телятина у вершковому соусі

180

210,00

Телятина Брі з соусом Дор-блу та рукколою

150/30/50

255,00

Піджарка зі свинини

200

115,00

Печінка куряча з яблуками

200

70,00

Печінка теляча смажена з яблуками

200

80,00

Пательня по-мисливські

300

210,00

Філе пекінської качки з п`яною грушею під соусом «Кізил» (су-від)

120/100/40

210,00

Куряче філе з грибами

200

95,00

Котлети курячі

150

85,00

Жульєн з куркою

150

110,00

Щока теляча в медовому бульйоні (су-від)

160/30

105,00

Ніжна телятина з кунжутом

200

195,00

Відбивна по — київські

150/30

120,00

Ребра конфі під зернистим соусом

250

125,00

Медальйони з телятини на шпинаті

120/100/30

220,00

Медальйони з телятини в беконі

200

265,00

Гарячі страви з риби

Морський окунь з золотистою скоринкою, картоплею пай та соусом «тар-тар»

250/60/30

180,00

Філе морського окуня на картопляних оладках під вершково-ікорним соусом    (су-від)

120/120/50

235,00

Смажені карасі з цибулею

200

85,00

Судак смажений по-селянські

200

215,00

Рибні котлети з грибами

200

125,00

Мідії чорноморські у винному соусі

160/40/20

180,00

Гарячі закуски

Лапша домашня з беконом у вершках

260

145,00

Ковбаска домашня з гірчицею

150/75/30

125,00

Лаваш з сиром сулугуні

200

70,00

Деруни запечені з білими грибами в горщику

250

95,00

Деруни з шкварками

200/50

60,00

Банош:

  • З шкварками

300/40

105,00

  • З бринзою

300/40

105,00

  • З білими грибами

300/100

155,00

Пельмені по-домашньому

200/30

65,00

Пельмені під сиром з грибами

250

95,00

Варенички з м’ясом

200/50

90,00

Варенички з капустою

200/50

60,00

Варенички з картоплею

200/40

60,00

Млинці з м’ясом

200/50

110,00

Млинці з грибами

200/50

60,00

Гарніри

Картопля смажена з салом

200

47,00

Картопля по-селянські з соусом тар-тар

200/50

45,00

Картопля запечена з підчеревиною на мангалі

200

58,00

Картопляне пюре

200

42,00

Картопля фрі

150/30

55,00

Шпинат смажений з пармезаном (шпинат, вершки, цибуля, сир пармезан, часник)

150/30

80,00

Капуста цвітна в сирному соусі

200

65,00

Капуста броколі в гірчичному соусі

200

65,00

Рис тушкований з овочами

200

45,00

Гречка відварна зі шкварками

200

45,00

Холодні закуски

Українське м’ясне асорті

300/30/30

220,00

Язик телячий з хріном

100/30

105,00

Оселедець з цибулею та запеченою картоплею

250

75,00

Капрезе

(помідори,сир моцарелла, соус песто)

200

85,00

Овочева грядка

(огірок, помідор, перець солодкий)

300

75,00

Українські різносоли

600

80,00

Плато елітних сирів Європи (Брі, Дор- Блу, Пармезан, Піккоріно, Каліфорнія, курага, гріссіні, соус абрикосово-гірчичний)

150/25/25

 

170,00

Рибне плато(сьомга гравлакс с/с, кета с/с, масляна х/к)

150

250,00

Грибний кошик

200

65,00

Буженина під горілочку

100/30/25

85,00

Сало свіже з прорізом

100/30/17

75,00

Млинці з сьомгою та сиром каліфорнія

200

135,00

Сьомга с/с з тостами

100/30

210,00

Гриль-меню

 БУМ — м`ясо

(свинина ошийок, свинина ребро, телятина, курка)

1000

785,00

БУМ — риба

(сьомга, судак, окунь, скумбрія)

1000

875,00

БУМ — овочевий

1000

300

T-bone steak
(ті-боун стейк з мраморного м’яса)

100/10/5

160,00

Шашлик овочевий

(баклажан, перець солодкий, помідор, шампіньйони, кабачки, цибуля)

200

75,00

Шашлик з ошийка

(з аджикою)

150/40/30

120,00

Шашлик з свинного філе

(з червоним соусом)

150/30/30

130,00

Шашлик з телятини

(з червоним соусом)

150/40/30

210,00

Шашлик з курки

(з соусом тар-тар)

150/40/30

95,00

Крильця курячі (з соусом BBQ)

200/50

80,00

Стейк з сьомги (з соусом тар-тар)

200/40

280,00

Реберця свинні (з соусом BBQ)

200/40/30

120,00

Стейк з свинного філе

(з червоним соусом)

150/40/30

140,00

Стейк з телятини (соус журавлиний)

150/40/30

170,00

Люля-кебаб з телятини

200/110/50

210,00

Скумбрія з овочами

100

40,00

До пива

Асорті в’ялених сортів м’яса

100/50

210,00

Бастурма по-домашньому

50

105,00

Чорний бургер з телятиною

300

185,00

Десерти

Чізкейк

180/30/30

105,00

Шоколадний фандан

60/30/30 60,00
Штрудель яблучний 180/25/25 70,00
Крем — брюле
100 45,00

Шоколадна ковбаска

(в шоколадному соусі)

150/30 45,00
Морозиво з шоколадним соусом 150/30 48,00

Сирна запіканка з полуницею

200/50

70,00

Чорнослив з горіхом

150

75,00

Яблука запечені з сиром та родзинками у вершковому соусі

200/30

45,00

Солодкі страви з борошна

Варенички (з вишнею, сиром) 200/50 65,00
 Млинці:
 — з сиром та родзинками  200/50 65,00
 — з вишнею  200/50 65,00

 — з бананом

 200/50

75,00

з яблуком

200/50 65,00

з маком в шоколадному соусі

200/50 65,00
Налисники з сиром та курагою запечені в горщику 250 85,00

Напої за власним рецептом

Ягідний компот

300 мл.

16,00

Узвар

300 мл.

14,00

Морс журавлиний

300 мл.

16,00

Какао

250 мл.

40,00